Banoffi cheesecake

3x goddelijke cheesecakes

 

 

 

 

Vandaag is het 30 juli en dat is blijkbaar Nationale cheesecakedag. Op alle foodblogs vliegen de cheesecakes je om de oren, dus ik doe lekker mee. Ik heb mijn drie lekkerste recepten voor je onder elkaar gezet. Mijn favoriet is de banoffee cheesecake. De recepten kan je vinden door op de dikgedrukte letters te klikken. Welke ga jij maken?

KokenKoken

De banoffee cheesecake heb ik leren maken van Mary uit de pastry kitchen in het Conrad Hotel in Dublin. Tijdens mijn studie aan Hotelschool Den Haag heb ik in mijn tweede jaar zes maanden stage geleden in Ierland. Wat een toffe collega’s had ik daar zeg, ook Mary was toch. Echter is Mary ook de meest chagrijnige en norse kok waar ik ooit mee gewerkt heb. Maar deze vrouw kan taarten bakken, Holy Hell! Je kan ook niet alles hebben :).

 

Top 3 goddelijke cheesecakes

Absoluut mijn favoriet! Het is wel even een werktje, maar dan heb je ook echt wat! Banoffee cheesecake.Ziet er heerlijk uit, toch? Dat vond Culy.nl ook en plaatste mijn recept op hun site. #ilike!!!

Banoffi cheesecake

 

Advocaat cheesecake met een Oreo-bodem. “Holy moly” of “OMG” ga je zeker horen wanneer je deze advocaat cheesecake aan je gasten serveert. Mooi toch?

Heel toevalling bakte op deze cheesecake op een dag dat Vitesse een hele belangrijke wedstrijd won. Mijn trouwe Visette-volgers waren helemaal in hun sas, want nu konden ze geheel in stijl deze overwinning vieren.

 

Kokos-limoen cheesecake. Janne en Lisa’s favourite (mijn sportvriendinnen). Deze taart is vooral lekker fris door de limoen en kokos. Twee perfecte tegenhangers voor de romige roomkaas. Heb je geen limoen in huis, dan kan je ook prima voor vers citroensap gaan. Let er dan wel op dat er geen pitjes in het beslag komen.


*Volg je mij  al op Instagram en Facebook? Dagelijks post ik nieuwe recepten, weetjes en lijstjes.


Misschien is dit lijstje met kwarkbollen ook wel iets voor je?

Lijstje: 5x kwarkbollen, maar dan net even anders

About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: