3x goddelijke cheesecakes

on

Vandaag is het 30 juli en dat is blijkbaar Nationale cheesecakedag. Op alle foodblogs vliegen de cheesecakes je om de oren, dus ik doe lekker mee. Ik heb mijn drie lekkerste recepten voor je onder elkaar gezet. Mijn favoriet is de banoffee cheesecake. De recepten kan je vinden door op de dikgedrukte letters te klikken. Welke ga jij maken?

De banoffee cheesecake heb ik leren maken van Mary uit de pastry kitchen in het Conrad Hotel in Dublin. De meest chagrijnige en norse kok waar ik ooit mee gewerkt heb. Maar deze vrouw kan taarten bakken, Holy Hell! Je kan ook niet alles hebben πŸ™‚

Banoffee cheesecake.Β Ziet er heerlijk uit, toch? Dat vond Culy.nl ook en plaatste mijn recept op hun site. #ilike!!!

Banoffi cheesecake

 

Advocaat cheesecake met een Oreo-bodem.Β “Holy moly” of “OMG” ga je zeker horen wanneer je deze advocaat cheesecake aan je gasten serveert. Mooi toch?

 

Kokos-limoen cheesecake. Janne en Lisa’s favorite (mijn sportvriendinnen). Deze taart is vooral lekker fris door de limoen en kokos. Twee perfecte tegenhangers voor de romige roomkaas.

*Volg je mij Β al op Instagram en Facebook? Dagelijks post ik nieuwe recepten, weetjes en lijstjes.

Advertenties

Geef een reactie