Gnocchi met ballen

5x last minute valentijnsdiner

Bij mij zit het zo: wij doen niet aan Valentijnsdag. Althans, de Mr. doet er niet aan en daarmee is het al jaren einde verhaal voor mij. Arme ik…. Misschien moet ik ‘m gewoon een Tikkie sturen voor een bos bloemen :).

HuishoudenHuishouden

Niks te klagen over de Mr. hoor, want op een random dinsdagavond kan hij mij zo naar Nike.com laten gaan en mag ik een paar nieuwe sneakers uitzoeken. Lief hè?

Op Valentijnsdag gaan wij dan ook niet uit eten, geven we geen geld uit aan cadeaus, maar bestellen we gewoon lekker wat te eten en gaan een beetje hangen op de bank. Ik zal wel een extra lichtje uitdoen vanavond en een paar extra kaasjes aan. Wordt het misschien toch nog romantisch!

Wil je nu wel nog een beetje je best doen op deze dag van de liefde, dan zijn deze vijf opties voor een last minute Valentijnsdiner wellicht nog wel iets voor je!

5x last minute valentijnsdiner

Of je partner nu een man of vrouw is, liefde blijft door de maag gaan. Het hoeven niet altijd hele fancy gerechten te zijn met dure ingrediënten. Ik kan enorm genieten van een gerecht waarvan je weet dat het met liefde bereidt is. Pancakes, een tosti of een vegetarische curry. Als er liefde in zit, dan proef je dat.

Plaatpizza met kip, paprika en rode ui. Easy to make, snel klaar, dek in de tussentijd de tafel of zet deze plaattaart op je salontafel en eet met een bord op schoot.

Plaatpizza

Tempeh taco’s met homemade coleslaw. Deze taco’s zijn vegetarisch en kan je maken in de keuken of zet alle ingrediënten op tafel of bouw je favo taco’s samen.

Tempeh taco's
Tempeh taco’s

Vegan gevulde zoete aardappel. Is je hubby vegan? Dan is deze gevulde zoete aardappel met tahindressing wel het proberen waard.

gevulde zoete aardappel met tahin3
Vegan gevulde zoete aardappel

Gnocchi met ballen. Spaghettislurpen doen ze maar bij Lady & de vagebond. Deze gnocchi is wel een lekker Italiaanse maaltijd die je ook prima voor twee dagen kan maken. Pan op tafel en let’s go!

Gnocchi met ballen
Gnocchi met ballen

Doperwtensoep met kruidencroutons. Niks meer aan doen. Met dit gerechtje scoor je sowieso punten! Lekker met wat uitgebakken spekje en/of een beetje zachte geitenkaas.

doperwtensoep
Doperwtensoep

En toen was er –> Chocolade!!!!!

Wil je nog wat extra’s doen of gewoon alleen voor iets zoets gaan, dan zijn deze twee toppers met chocolade echt een aanrader.

Chocolate chip bonkies. Dit recept is voor iedereen die snel klaar wilt zijn!!!

Chocolate chip bonkies
Chocolate chip bonkies

Granola-rozijnenrotsjes. Deze rotsjes hebben minimaal twee uur nodig om op te stijven. Maak ze dus nog ff snel, dan heb je aan het einde van de avond nog een lekker toetje.

Granola- en rozijnrotsjes
Granola- en rozijnrotsjes

Good luck!!

Ik hoop dat ik je een klein beetje heb weten te inspireren met bovenstaande recepten. Leg je partner een klein beetje extra in de watten vandaag. Heeft hij/zij misschien wel verdiend!


* Volg je mij  al op Instagram en Facebook? Dagelijks post ik nieuwe recepten, weetjes en lijstjes.


About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: