8x lunchen zonder vlees doe je zo

Blijkbaar is het deze week de Nationale Week zonder vlees. Een initiatief van Isabel van De Hippe Vegetariër (leuke blog trouwens). Zelf ben ik niet vegetarisch en voel ik er niet echt iets voor om een week lang geen vlees te eten.

HuishoudenHuishouden

Jaren geleden heb ik al bewust de keuze gemaakt om geen processed meat meer te eten, dus dan valt er al een hoop af. Denk aan filet american, grilworst, maar ook van die ronde plakjes kipfilet uit de supermarkt. Een kip is niet rond…

Zo eet ik ook zeker een paar maaltijden per week vegetarisch en heb ik vandaag mijn 8 favoriete lunchgerechten zonder vlees voor je onder elkaar gezet, zodat je voldoende inspiratie hebt voor wanneer je wel mee wilt doen met de Nationale week zonder vlees.

Top 8x

Filodeeg plaattaart met courgette

 

Cloud bread met tijm

Toast van pompoen met cottage cheese en pindakaas

 

Fluffy omelet met broccolirijst

 

Vegan couscoussalade met perzik en granaatappel

 

Makkelijke wrap met geitenkaas en bietjes

 

Kikkererwtengyros

Kikkererwten gyros

 

Gado Gado salade

About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: