Blauwe bessen & chocolade milkshake

Ik denk dat ik een van de weinige vrouwen ben die niet zo dol is op chocolade. Mij maak je echt niet blij met een reep chocolade, ik ben meer van de “doe mij maar een zak chips”. Bij een puur chocolaatje op z’n tijd hoor je mij niet klagen hoor, dus ging ik aan de slag met nog een halve reep die in de koelkast lag en dat resulteerde in deze heerlijke milkshake.

KokenKoken

Wat heb je nodig? 1 milkshake

  • handje blauwe bessen
  • 4 stukjes pure chocolade
  • 250 ml halfvolle melk

Hoe maak je dit?

  1. Schaaf de chocolade fijn.
  2. Doe de chocolade, blauwe bessen en melk in een blender en zet op de hoogste stand.
  3. Laat 2 minuten draaien en je milkshake is klaar.

Wil je er echt voor gaan, dan kan je nog een bolletje vanille-ijs toevoegen. Heerlijk!

About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: