BLOG: Food tattoos, Yea or Nay?

Staat nog op m’n verlanglijstje, een food tattoo. Geen idee wat het gaat worden, een bos realistic radijsjes of misschien wel een American traditional ananas. Heeft geen haast, dus kan er nog even over nadenken. Van #sophiejanetattoos heb ik wat inspiratie gekregen. Ik kan niet kiezen…

HuishoudenHuishouden

Het internet ben ik afgegaan en heb interessante tattoos gezien. Sommige om van te smullen en andere typisch gevalletje van “What were you thinking”. OK, ik heb al meer dan tien jaar een KitchenAid op mijn verlanglijstje staan, maar is er nog steeds niet omdat mijn keukens steeds kleiner worden in plaats van groter (ik doe iets verkeerd…), maar om deze nu in vol ornaat op je bovenarm te laten verenigen met je huid…

Komen ze en oordeel zelf, of niet.

De KitchenAid lovers: zouden ze deze gesponsord hebben gekregen? Een nieuw soort marketing? Het zal je verbazen hoeveel mensen deze geliefde keukenmachine vereeuwigd hebben. Google voor de grap maar even “Kitchenaid tattoo”.

kitchenaid lovers

kitchenaid lovers

Klein maar fijn: de ananas, het ijsje, een muffin en het croissantje ben ik regelmatig als mini-tattoo tegengekomen bij de dames.

img_2527

Iets minder klein en ook niet zo fijn. hihi, chicken wings, een burger met rode ogen, Taco Bell op een wit mannenkadetje en als vliegen komen ze op stront af.. Ken je het programma “Tattoo make-over“?

chicken wings

#hetkannogerger. Smaken verschillen en ik durf er bijna niks van te vinden, maar deze zijn wat mij betreft echt 100% NAY!! What were you thinkin??? Ken jij ook iemand met een verschrikkelijke, lelijke, onherkenbare of mislukte food tattoo? Laat het mij weten, dan zet ik deze ook in mijn #hetkannogerger-categorie. Tattoo-leedvermaak, I like!

Say Cheese 🙂. Je moeder eren, een kaasplankje, smelly cheese en het brandmerk van de stempel van Parmigiano. Verrassende keuzes en de een cheesier dan de ander. Waar zou jij voor gaan? Een blok Gouda of toch een stukje Stilton. Hoe zou een rolletje geitenkaas er uit zien op je bovenarm?

200 ons groente en 2x fruit. Of je neemt de hele groente- en fruitkraam op je armen. Mijn favoriet is die van Sean Brock, rechtsonder. Deze haalde het zelfs tot de Amerikaanse Vogue! Maar ik moet zeggen dat ik de appeltjes en bananen van die chick ook wel heel erg vet vind.

img_2546

Pretty pretty: Om van te smullen zo mooi en ook superstrak gezet. Love it, dikke vette YEA!

Mijn favorieten: Alle chefs, hobbykoks en food lovers die een mes op de achterkant van hun onderarm hebben getatoeëerd. Je ziet ze steeds vaker en dit is nu typisch een gevalletje van “waarom heb ik dit niet bedacht?”. Don’t worry, I hate copycats en daarom staat deze niet op mij to-tattoo lijstje.

Ook het croissantje van Culy.nl-queen, Monique van Loon, vind ik om op te eten zo mooi. Het verhaal achter het croissantje: “ik ben dol op croissantjes en alles wat Frans is, en na 10 tattoos die niets met eten te maken hadden, moést er voor mij als culy wel eentje komen die culinair gerelateerd was ;). Hij is gezet door Galya Gisca van Tattoo Friendship in Amsterdam.”

Conclusie: De ene krijgt van mij een Yea en de andere een Nay. Geen stukje kaas, KitchenAid of mes op mijn arm. Hoewel ik er nog niet helemaal over uit ben, denk ik dat het een ananasje in kleur gaat worden. @Sophie Jane waarschijnlijk kom ik binnenkort bij je langs!

About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: