Blog: schoencadeautjes voor in de keuken

Onze grote vriend de Sint is weer in het land, dus de schoen mag weer gezet worden. Ik zet mijn schoen ieder jaar, maar helaas ben ikzelf de enige die er iets in doet, haha. Moet jij ook je eigen schoen vullen of je partner hint na hint geven, dan heb ik 5 schoencadeautjes voor je omschreven waar je bij van wordt in de keuken. P.s. wanneer je deze pagina op je mobiel opent, dan kan je de link zo via WhatsApp doorsturen, hoef je ook geen hintjes meer te geven.

KokenKoken
  1. Setje uitsteekringen. Deze heb ik mijzelf kado gedaan ;). Kan je voor van alles gebruiken, pannenkoeken in bakken, koekjes uitsteken, mooi bordje met risotto opmaken
  2. Amandelmeel. Dit product gebruik ik graag, maar ik vind het ook best wel aan de dure kant, dus ik ben er altijd een beetje zuinig mee. Leuk sinterklaaspapiertje er om heen en je volgende baksel smaakt nog lekkerder.
  3. Flexibele cakevorm. Wow, ik had zo graag eerder flexibele bakvormen ontdekt! It makes your life easier. Zit je ook wel eens te schelden, omdat je je cake niet uit de vorm krijgt? Heb je nooit meer last van.
  4. Kookei. Het zou eigenlijk niet mogen, maar ik kan geen ei koken zonder kookei. Dit ding is echt geweldig en geeft precies aan wanneer je eitje zacht, medium of hard gekookt is. Nooit meer de wekker zetten, alleen maar even in de pan kijken.
  5. IJsschep met knijper. Deze gebruik ik eigenlijk nooit voor ijs, maar voor het portioneren van oliebollen, pannenkoekjes, kwarkbollen of ander beslag. Geen geklieder meer.

About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: