Bramen ice tea

Kijk een zoetsappige Amerikaanse film en de perfecte huismoeder maakt een kan ice tea. Bomvol suiker en daarom dus echt niet beter dan een pak uit de supermarkt. Niet dat ik ooit huisgemaakte ice tea van een Amerikaanse huismoeder heb gedronken, maar ik kan mij er iets bij voorstellen.

HuishoudenHuishouden

Ice tea maken is mij in het verleden niet eerder gelukt. Gewone thee af laten koelen en een schijfje citroen erbij wordt geen ice tea / is niet te zuipen. Maarrrrrrr, Tastea heeft nu speciale blends waar je dus wel ice tea mee kan maken. YES!

Ik ontving de smaak SUNSET ICE TEA en bij het openen van het blikje was is gelijk verkocht. Als internet toch eens kon ruiken, dan had ik geur zo op je afgestuurd. Heerlijk zoet, fris, beetje zuur van wat citroen en ik ruik perzik. Daarnaast ziet het er ook nog eens mooi uit, dus mijn aandacht heeft het.

Wat heb je nodig? 1 liter

  • 1 liter water
  • 25 gram Tastea Sunset Ice Tea
  • 100 gram verse bramen

Hoe maak je dit?

  1. Kook 1 liter water en doe het water samen met de Sunset Ice Tea blend in bijvoorbeeld een theepot en laat 20-25 minuten trekken.
  2. Verwijder de theeblaadjes en laat de thee afkoelen.
  3. Schenk de thee in een mooie glazen kan en doe de bramen daarbij. Laat nog minimaal een uur staan, zodat je heerlijke homemade ice tea krijgt.

 

Wil je ook graag zelf je eigen ice tea maken met een van de blends van Tastea, dan heb ik goed nieuws voor je?  Met de code keukenboef krijg je tot en met zaterdag 9 september 2017 10% korting op alle producten van Tastea (m.u.v. de Package deals).

About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: