De Keukenboef goes camping

Niet al te letterlijk nemen natuurlijk…  Ik ga niet echt naar de camping dit jaar, maar ik ga wel voor hét kampeerblog van Nederland wekelijks een campingproof recept schrijven. Superleuk! Vanaf volgende week posten de dames van love2camp.nl , Marije & Martine, wekelijks een recept, tip, borrelhap of top-10 foodlijstje voor op de camping van mijn hand. Misschien mag ik wel een dagje proefcamperen in de achtertuin?

HuishoudenHuishouden

 

De ladies van love2camp.nl stellen zich aan je voor:

 

Vriendinnen van het goede leven, zo noemen we onszelf ook wel. Ooit waren we collega’s en droomden we van een eigen koffietentje annex boekwinkeltje. Het is er nooit van gekomen. Collega’s zijn we allang niet meer, maar de droom om samen iets te doen is nooit vervlogen. Inmiddels thirtysomething vonden we het de hoogste tijd om die droom te verwezenlijken. We besloten twee van onze passies te combineren: kamperen en schrijven. Niet lang daarna zag Love2camp het levenslicht. Op deze kampeerblog schrijven we over kamperen en alles wat daar bij komt kijken. Kortom: het goede leven.

 

Love2camp is niet zomaar een kampeerblog. Als journalisten proberen we onze blog nét even dat extra’s te geven. Daar zetten we graag onze interviewskills voor in. Zo laten we campingeigenaars vertellen hoe het écht is om een camping te runnen en vroegen we politici rond de verkiezingen naar hun liefde voor kamperen. Tegelijkertijd schrijven we met een knipoog. Het moet tenslotte wel leuk blijven. Wist je trouwens dat een van onze meest gelezen posts die over een toiletemmer is? De negen types die je op elke camping tegenkomt doet het ook altijd erg goed.

 

Bij het schrijven voor Love2camp nemen we onszelf altijd als ijkpersonen. Wat vinden wij belangrijk op vakantie? Lekker lui lezen en heerlijk eten spelen naast alle andere leuke vakantiezaken een grote rol. Zo ontstonden onze vaste rubrieken Love2eat en Love2read. Omdat we zelf echt geen recept kunnen samenstellen, zijn we super blij dat Bianca dit voor ons wil doen. De keukenboef is ook nog eens een blog die echt bij ons past. Wij kijken ontzettend uit naar de campingproof recepten, die we zeker allemaal gaan uitproberen. Dat onze hardloopschoenen mee gaan naar de camping is dan ook geen overbodige luxe. Groeten! Martine en Marije – Kampeerblog Love2camp. 

Wil je love2camp.nl en mijn campingproof recepten volgen, check dan onderstaande kanalen en like die pagina!

  • Website: http://www.love2camp.nl
  • Facebook: https://www.facebook.com/Love2camp.nl/?ref=ts&fref=ts
  • Instagram: https://www.instagram.com/love2camp.nl_kampeerblog/
  • Twitter: @Love2campblog

About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: