Het is bananendag! 3x inspiratie met een banaan

Kom ik er zo even achter dat het vandaag bananendag is. Dus even door de recepten van mijn site gegaan en ik heb mijn drie favorietjes met banaan voor je op een rijtje gezet. Waar gebruik jij het liefst een banaan voor? Wel een beetje een rare zin….

HuishoudenHuishouden

Carrotcake

Superslechte foto al zeg ik het zelf. Maar dit recept is denk ik wel het allerbeste recept voor een carrotcake dat je online tegen zal komen. 10 jaar heb ik erover gedaan om het te perfectioneren en deze is gewoon fucking goed!

Courgette-bananenbrood

Je proeft de courgette nauwelijks en als je ‘m door het beslag meedraait in de keukenmachine, dan heb je helemaal de groente verstopt en krijgen je kids zonder dat ze er erg in hebben vitamientjes binnen. Top toch?

Havermoutrepen

Gewoon een lekker simpel en makkelijk recept om te maken. De ingrediƫnten heb je misschien zelfs wel gewoon in huis. De gojibessen kan je ook door rozijntjes vervangen.

About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: