de vernieuwde appie app

Getest: De vernieuwde Appie app

Zo nu en dan update ik de favoriete apps op mijn iPhone. Ik maak altijd graag gebruik van de Appie app, want daar kan ik mooi een boodschappenlijstje bijhouden, alle Bonus-aanbiedingen snel zien en alle recepten die ooit in de Allerhande hebben gestaan, staan in deze app.

KokenKoken

Afgelopen week installeerde in nietsvermoedend de update van de Appie app. Geen idee dat deze totaal veranderd was, dus ik was voor een klein moment totaal van m’n apropos. Huh, nee, wat is er met mijn vertrouwde appie gebeurd? Hele nieuwe look & feel, menu zit op een andere plek en waar vind ik nu de recepten???

Na een kleine inspectie ben ik enthousiast, want het stoffige is er een beetje af, de app werkt snel en ik kan vrij snel alles vinden. Na de app een paar keer gebruikt te hebben kan ik de recepten gelukkig weer vinden!

> 16.000 recepten

Mijn inspiratie haal ik van Pinterest, gesprekken die ik voer met mensen, inspelen op behoeftes en de vraag naar gezonde recepten én de Appie app. Als ik het even niet meer weet (en dan voornamelijk wat ik voor mijzelf moet koken ‘s avonds), dan pak ik graag de Appie app erbij. Met meer dan 16.000 gerechten zit er altijd wel iets bij voor je.

Van de ruim 15.000 recepten zijn er o.a.:

 • 206 Veganistische recepten
 • 3.901 recepten waarbij je de oven nodig hebt
 • 4.384 recepten met vlees
 • 299 ontbijtrecepten (vind ik naar rato wel wat weinig)
 • 1.161 veelgebruikte recepten die als filter “budget” hebben
 • 888 recepten voor een kop soep

recepten Appie

Jouw eigen kookhulp

Ontdek de kookstand, want deze gaat je leven echt een stuk makkelijker maken! Deze toevoeging aan de app vind ik echt helemaal te gek! Want;

 • Met de Kookstand wordt koken een eitje. Tijdens het koken blijft je scherm ontgrendeld en bovendien zijn de letters van de recepten vergroot. Je hoeft dus niet meer continu je pincode in te voeren, omdat je scherm automatisch gesloten is. Thanks Appie!
 • Log in met een Mijn ah.nl profiel en o.a. je lijst met bewaarde recepten zijn ook op andere apparaten beschikbaar.
 • Blader door en zoek op ruim 16.000 recepten uit Allerhande en voeg de ingrediënten toe aan je lijstje.

Zelfscannen met je mobiel

In alle winkels waar je kunt zelfscannen met de handscanner kun je vanaf nu zelfscannen met de Appie app. Je kunt zelf je boodschappen scannen met je mobiele telefoon en betalen bij een betaalpaal. Ideaal voor een snelle boodschap!

What’s in it for you?

 • Snel. Niet meer in de rij voor de kassa.
 • Makkelijk. Boodschappen direct inpakken tijdens het winkelen. 
 • Overzichtelijk. Altijd inzicht in je voordeel en het te betalen bedrag.

Wat is er nog meer nieuw?

Naast de toevoeging van de kookstand, meerdere nieuwe filters bij de recepten, kan je ook heel gemakkelijk je persoonlijke aanbiedingen zien. Je hoeft hiervoor alleen ingelogd te zijn. Voorheen kreeg ik altijd een mailtje met mijn persoonlijke aanbiedingen. Tegen de tijd dat ik in de winkel stond had ik echt geen idee meer waar ik extra korting op kreeg. En ik ben dol op korting! Hier ga ik dus zeker gebruik van maken.

 

appie appie

Conclusie

Ik ben tevreden met de update van de Appie app en kan daarom iedereen aanraden deze te downloaden of de nieuwste versie te installeren. Heb je de app nog niet? Deze is gratis, dus daar hoef je het niet voor te laten!

*Volg je mij  al op Instagram en Facebook? Dagelijks post ik nieuwe recepten, weetjes en lijstjes.

About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: