Over

 

Dit ben ik: De Keukenboef.

HuishoudenHuishouden

Je kan met mij uren over ingrediënten, restaurants, kookgerei, recepten en alles wat met eten te maken heeft praten. Boodschappen doen? Kom maar op, want ik struin graag over de winkelvloer tussen de schappen door op zoek naar lekkers en culinaire innovaties.

Met hetgeen ik in de supermarkt en op de markt koop creëer ik mijn eigen recepten en wil ik jullie dagelijkse bron van inspiratie zijn. Niet te veel ingrediënten en ingewikkelde bereidingswijzen, maar smaakvolle combinaties met de focus op een basis van gezond eten met als aanvulling lekker taartjes en cheatmeals.

Sinds de zomer van 2017 heb ik naast mijn eigen blog ook een restaurant in Amsterdam, Rockstar Kitchen. Rockstar Kitchen is gevestigd in het Rockstar Lifestyle Institute en wij zien voeding als een functioneel en emotioneel goed. Het vormt de basis van een vitaal lichaam en het fundament voor interactie en gezelligheid. Mits met liefde bereid. Dat voel je, dat proef je.

Grtjs, Bianca


 

3 Comments

 1. Beste bianca,

  Ik ben nu al anderhalf jaar volle bak aan het trainen. Inmiddels 75 kilo afgevallen. Dit alles heb ik gedaan door gezond te gaan eten en 6 x per week fitnessen. Nou eet ik eigenlijk elke dag hetzelfde avondeten, namelijk: ‘rijst, kip en groenten’.

  Dit is voor mij eigenlijk geen probleem, want ik vind het lekker. Maar een keer iets anders met het standaard rijst kip groente zou fijn zijn:p

  Zou je mij inspiratie kunnen geven(a)

  Groetjes

  Luuk

 2. Door mijn ziekte kan ik maar heel kort actief zijn. Ik hoop dan ook bij jou recepten tegen te komen die niet alleen snel (makkelijk hoeft niet perse) klaar te maken zijn maar ook nog gezond en voedzaam.
  Ik kom dan ook regelmatig even bij je aanschuiven.

  In het, vrij recente, verleden was recepten creëren en met alles waar je lekker mee kon kokkerellen voor mijn een echte must voor me.
  Wat jij over je zelf, hierboven, schrijft herken ik ook veel van me zelf in. Maar ja, een ziekte heeft dat goed af moeten remmen. 🙁
  Wat ik wel nog kan, is het eindresultaat van ingrediëntencombinaties in mijn mond (smaakpapillen) proeven zonder dat ik ze daadwerkelijk in mijn mond heb gestopt. Heb jij misschien ook die gave?

  Groetjes en nog veel succes met je blog die, hopelijk, nog een lang leven mag hebben,
  Joke sk

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: