Over

Dit ben ik: De Keukenboef.

Je kan met mij uren over ingrediënten, restaurants, kookgerei, recepten en alles wat met eten te maken heeft praten. Boodschappen doen? Kom maar op, want ik struin graag over de winkelvloer tussen de schappen door op zoek naar lekkers en culinaire innovaties.

Met hetgeen ik in de supermarkt en op de markt koop creëer ik mijn eigen recepten en wil ik jullie dagelijkse bron van inspiratie zijn. Niet te veel ingrediënten en ingewikkelde bereidingswijzen, maar smaakvolle combinaties met de focus op een basis van gezond eten met als aanvulling lekker taartjes en cheatmeals.

Heb je een verzoekje voor een gerecht of wil je een recept aan iemand opdragen? Let me know, dan ga ik ermee aan de slag!

Grtjs, Bianca

Advertenties

2 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Luuk schreef:

  Beste bianca,

  Ik ben nu al anderhalf jaar volle bak aan het trainen. Inmiddels 75 kilo afgevallen. Dit alles heb ik gedaan door gezond te gaan eten en 6 x per week fitnessen. Nou eet ik eigenlijk elke dag hetzelfde avondeten, namelijk: ‘rijst, kip en groenten’.

  Dit is voor mij eigenlijk geen probleem, want ik vind het lekker. Maar een keer iets anders met het standaard rijst kip groente zou fijn zijn:p

  Zou je mij inspiratie kunnen geven(a)

  Groetjes

  Luuk

  1. De keukenboef schreef:

   Hi Luuk, tuurlijk kan ik je daarbij helpen. Kan je mij een mail sturen (info@dekeukenboef.nl), dan reageer ik daar even op. Grtjs, Bianca

Geef een reactie