Wat je allemaal kan bakken in je cakeblik?

Zoals ik gisteren al schreef is mijn cakeblik het afgelopen half jaar een van mijn fijnste keukenhulpjes geworden. Inmiddels heb ik ze in alle vorm en maten, maar wil je er een voor de eerste keer aanschaffen, dan is mijn tip op een siliconenvorm te kopen van 24 centimeter.

KokenKoken

Maar wat kan je dan nog meer bakken in een cakeblik, dan een cake? Let me show you (gaat wel een beetje snel…), scroll iets verder naar beneden en daar kan je ze rustig een voor een bekijken.

En nu een voor een onder elkaar

Havermout ontbijtkoek

Turkse spinaziecake met feta & tomaatjes

Pittige kaascake met groente

Skyrbrood met verse aardbeien

Bananenbrood met appel

Mediterraans kaas-uienbrood

Glutenvrije cake met champignons en parmaham

Er is nog meer. Wist je dat “inspiratie opdoen” in de top 3 staat waar mensen het internet voor opgaan? Dan weet je het nu en krijg je er van mijn nog wat extra inspiratie bij.

Pompoencake

Popcorn Rocky Road

Tutti frutti cake

Van zoet tot hartig, met fruit en groente of heerlijke zoete lekkernijen zoals de Rocky Roads. Wat ga jij bakken in je cakeblik? Genoeg inspiratie volgens mij om je cakeblik te gaan omarmen en een brood of cake te bakken. Laat je mij het even weten welke je gemaakt hebt? @dekeukenboef of #dekeukenboef. Vind ik leuk!!!

 

About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: