Review: Mister Kitchen’s pindakaas

Twee weken geleden was ik op het Pindakraamontbijt van Mister Kitchen ter gelegenheid van de introductie van zeven nieuwe smaken pindakaas. Een uitnodiging voor een ontbijt met pindakaas? Oh jehhh, daar moet ik bij zijn! Dit was mijn eerste uitnodiging voor een event als De Keukenboef, dus ik vond het best wel spannend.

KokenKoken

Gelukkig hadden de mannen van Mister Kitchen er een gezellige en vermakelijke ochtend van gemaakt die niet te lang duurde. Gewoon ff lekker snel in een uurtje zeggen wat je wil, de pindakazen presenteren, heerlijk hapjes ( de recepten die je kan vinden op hun site)  en een heuse pinda-quiz. Helaas had ik niet gewonnen, maar het was lekker vermakelijk.

Dit zegt Mister Kitchen zelf

“Mister Kitchen is gek op pindakaas en de keuken ingedoken voor nieuwe recepten zonder onzin en mét meer smaken. Wij roosteren de beste Argentijnse pinda’s in hun voedzame vliesje en malen ze tot de juiste structuur. Daarna voegen we onze favoriete ingrediënten toe voor zeven unieke smaken. De perfecte smeuïgheid komt door duurzame, ongeharde palmolie en kokosolie. – Oh la la, leve de pinda!”

De smaken

Zeven nieuwe smaken om op je brood te smeren, door je kwark te roeren, er satésaus van te maken en je bananenbrood mee te pimpen.

·      SUPER CRUNCHY: Super Crunchy met Argentijnse pinda’s die langzaam in hun voedzame vliesje zijn geroosterd.

·      KOKOS MAPLE: De exotische combinatie van Kokos en Maple maakt je boterham onweerstaanbaar.

·      CHOCOLADE: Proef de ware liefde tussen pinda’s en échte Chocolade.

·      CRANBERRY KANEEL: Geniet van gedroogde Cranberries met een vleugje Kaneel.

·      ZEEZOUT KARAMEL: Romige Karamel en subtiel Zeezout: in één potje samengesmolten tot perfectie.

·      SINAASAPPEL ROZIJN: Smeer de zon op je brood met frisse Sinaasappel en zoete Rozijnen.

·      HONING CHILI: Pittige pindakaas met vurige Chili en geblust met een drupje Honing.

 

Mijn favoriet is de Sinaasappel Rozijn, omdat je daar heel goed een vleugje sinaasappel proeft. Net weer ff iets anders. Aanradertje dus! Je vindt de zeven smaken pindakaas van Mister Kitchen bij Albert Heijn.

Goodie bag

Een uur lang had ik al staan staren naar een enorme pallet met potten pindakaas en de tafel met goodie bags. Geen papieren tasjes waar bij over de datum producten in zaten, maar een meter pindakaas met een pinda-T-shirt. Superleuk cadeau en met een beetje behendigheid prima mee te nemen op de scooter.

Bananenbrood met pindakaas

Hetzelfde weekend heb ik mijn bananenbrood gepimpt met de Pindakaas-chocolade. Match made in heaven leek mij. Dat was het ook. Maar waar is het recept? That, I don’t know… Ik ga ‘m van de week nogmaals maken en zal keurig aantekeningen maken in mijn receptenboekje, beloofd. De foto heb ik wel alvast voor je.

Conclusie: op naar de Albert Heijn voor pindakaas met de smaak Sinaasappel rozijn dus! En oh ja, je kan zelf ook een meter pindakaas en een Pinda T-shirt winnen! De actievoorwaarden vindt je op een pot Mister Kitchen’s pindakaas! 

*Volg je mij  al op Instagram en Facebook? Dagelijks post ik nieuwe recepten, weetjes en lijstjes.

About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: