pittige kaascake met groente

Top 5 gerechten met kaas voor de maand augustus

Kaas. Alle soorten en maten , ik ben er dol op. Eet er alleen niet teveel van, want kaas is VET. Ik probeer gewoon niet te veel kaasjes in huis te halen en al helemaal geen kaasblokjes. Die zijn echt verraderlijk, want voor je het weet heb je 10 blokjes op en ben je 300 kcal verder.

HuishoudenHuishouden

Ik heb mijn favoriete recepten met kaas voor de maand augustus voor je onder elkaar gezet. Welk kaasgerecht is jou favoriet? Kaasfondue telt niet mee!

Pittige kaascake met groente. Alle statistieken schoten door het dak de dag dat ik deze kaascake postte. Ik dacht een simpele cake te posten die snel te maken is, maar niet heel bijzonder. Dit is blijkbaar waar mijn volgers blij van worden, dus ik ook. Deze moet je echt een keer proberen.

pittige kaascake met groente

Naanpizza met geitenkaas en spinazie. Heerlijk gerechtje voor een vegetarische lunch of avondeten. Een prima pizza die je doordeweeks kan eten en bevat nog geen 450 kcal per portie.

Hollandse bammetjes bites. Serveer ze als borrelhapje of maak gewoon een schaal voor jezelf voor bij de nieuwste aflevering van Game of Thrones.

Hollandse bammetjes bites1

Borrelbrood met kaas en ui. Deze komt niet uit mijn koker, maar is zeker een van mijn favorietjes. De credits voor dit recept gaan naar Leukerecepten.nl.

Borrelbrood met kaas en ui

Quiche. Maak je quiche met knapperige groene groente, blauwe kaas en wat uitgebakken spekjes. Of met kipfilet en doperwtjes. Laat het bladerdeeg achterwegen, zodat je de quiche wat slanker maakt.

Quiche met kaas

*Volg je mij  al op Instagram en Facebook? Dagelijks post ik nieuwe recepten, weetjes en lijstjes.

Misschien zijn deze lijstjes ook iets voor je

About The Author


De keukenboef

Foodblogger

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: